Sogn Hagekoloni inviterer til Sogn Hagelab – Søndag 26. mai

Skjermbilde 2019-05-18 15.07.49

Søndag 26. mai fra 12-15 inviterer Sogn Hagekoloni til Sogn Hagelab, en dag om hvordan skape godt bymiljø og løse utfordringer med fremtidens regnvær. Du får høre om hva kommunen gjør for å skape en klimatilpasset og blågrønn by, og hva du selv kan gjøre.

Det blir foredrag av Bent Braskerud og Hege Fleisje fra Oslo Kommune, Vann- og Avløpsetaten. Det blir guidet tur i kolonihagen for å se på forskjellige tiltak etablert i et forskningssamarbeid om overvannshåndtering med NIVA.

Det blir også en presentasjon av kolonihagens bie-prosjekt ved Vidar Larssen. Avslutningsvis blir det kort guidet vandring ned til Gaustadbekken. Kolonihagen ligger mellom Ullevål t-banestasjon og SiO Domus Athletica, med port i begge hjørner. Arrangementet er del av Oslo Europeisk Miljøhovedstad.

Informasjon finnes også på Sogn Hagekoloni sine Facebook-sider